Search results
- Mýty na talíři : proč téměř nic z toho, co se říká o jídle, není pravda / Tim Spector ; přeložil Tomáš Kačer . Brno : Host, 2023 316 stran [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
- Je člověk tím, co jí? / Rudolf Steiner ; z německého originálu Ist der Mensch, was er ißt? ... přeložil a k vydání připravil Radomil Hradil . Lelekovice : Franesa, 2022 105 stran [1, currently available 1]
- Lahoda : evoluce lidských chutí / Monica Sachezová, Rob Dunn ; přeložill Jan Šindelka . Brno : Host, 2022 358 stran [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
- Sitopie / Carolyn Steelová ; přeložila Viktorie Hanišová . Brno : Host, 2022 466 stran [1, currently available 1]
- Výživná kniha o jídle / Karolína Fourová ; ilustrace Martina Mikytová ; fotografie Adriana Fialová a Karolína Fourová . Praha : Euromedia Group, 2022 319 stran [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
- Jídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme / Eva Ferrarová . V Brně : Edika, 2021 238 stran [2, currently available 1]
- Jídla Světla : sladké placky Jolany Janišové / Jolana Vavrečková Janišová . Písek : Jolana Vavrečková Janišová, 2020 197 stran [1, currently available 1]
- Konec plýtvání jídlem : více než 333 udržitelných receptů a nápadů, jak beze zbytku zužitkovat potraviny / přeložila: Štěpánka Podlešáková . Brno : Kazda, 2020 285 stran [1, currently available 1]
- U stolu s papežem Františkem : jeho recepty na jídlo i na život / Roberto Alborghetti ; přeložila Jindra Hubková . V Praze : Karmelitánské nakladatelství, 2019 207 stran [1, currently available 1]
- Glosy Pavla Maurera : nejezte, nepijte a nežijte blbě! . V Brně : CPress, 2019 302 stran [1, currently available 1]