Search results

Records found: 9  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth 0227005 xodb^"
  1. Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody : laboratorní cvičení : učební text pro studenty bakalářského studijního programu bezpečnost a kvalita potravin / Vladimír Kopřiva ... [et al.] .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  2010 .  54 s.   [1, currently available 1]
  2. Potravinářská biochemie I. : pro studenty kombinované formy studia / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budinský .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2008 .  159 s.   [1, currently available 1]
  3. Potravinářská biochemie V. / Ignác Hoza ... [et al.] .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2008 .  70 s.   [1, currently available 1]
  4. Potravinářská biochemie II. : pro studenty kombinované formy studia / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2007 .  150 s.   [1, currently available 1]
  5. Potravinářská biochemie IV / Ignác Hoza ... [et al.] .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2007 .  105 s.   [1, currently available 1]
  6. Potravinářská biochemie II. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2006 .  104 s.   [2, currently available 2]
  7. Potravinářská biochemie III. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2006 .  123 s.   [2, currently available 2]
  8. Potravinářská biochemie I. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2005 .  168 s.   [2, currently available 2]
  9. Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody : návody k praktickým cvičením pro 2. ročník bakalářského a navazujícího magisterského studia Bezpečnost a kvalita potravin / Miriam Smutná, Lenka Vorlová, Ladislav Malota .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  2005 .  28 s.   [1, currently available 1]


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.