Search results
- Cereální chemie a technologie III : technologie trvanlivého pečiva a snack výrobků / Josef Příhoda . Praha : VŠCHT, 1991 . 58 s.
- Přehled pekařství. Díl 2, Technologie kvasů a těst / K. Matějovský ; předml. Alois Kouba . Praha : Práce, 1958 . 147 s.
- Technologie pekařství. I. díl, Černé pekárny - výrobny chleba : populárně odborné pojednání o provoznách pro výrobu chleba a o technologickém postupu při této výrobě / zpracoval kolektiv zaměstnanců oddělení pekáren a cukráren Ústřední rady družstev . V Praze : Ústřední rada družstev, 1952 158 stran
- Příručka pro pekaře / Bohumil Svoboda . V Brně : tiskem a nákladem Noviny, 1942 64 stran
- Technologie pekařství. Díl II / napsali Alois Kubásek a Josef Spousta. . Praha : Československá společnost chemická, 1936. . 275 s.
- Výroba a úprava potravin. Část druhá, Technologie pekařství. Díl I. / Alois Kubásek, Josef Spousta . Praha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1932 . 338 s., [12] l. obr. příl.
- Nové poznatky v mlynářství a pekařství / Karel Mohs ; přeložil a doplnil Karel Branberger . Praha : Masarykova akademie práce, 1926 . 48 s.