Search results
- Cereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie / Pavel Skřivan a kolektiv . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2022 173 stran [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
- Pekařská technologie. V., Moderní trendy v pekárenství / Martin Hanus, Eva Řehák Nováková, Pavel Skřivan, Petr Šedivý . Praha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o., 2021 389 stran [1, currently available 1]
- Technologie cereálií / Jindřiška Kučerová . V Brně : Mendelova univerzita, 2016 130 stran [1, currently available 1]
- Pekařská technologie. IV., Výroba jemného pečiva / Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Radovan Smrž, Pavel Skřivan . Praha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o., 2016 333 stran [1, currently available 1]
- Pekařská technologie. III., Výroba běžného pečiva / Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Pavel Skřivan . Praha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář, s.r.o., 2015 266 stran [1, currently available 1]
- Pekařská technologie. II., Výroba chleba / Petr Šedivý, Jaroslav Albrecht . Praha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář, s.r.o., 2014 222 stran [1, currently available 1]
- Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení I. / Iva Burešová ... [et al.] . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014 . 98 s. [1, currently available 1]
- Pekařská technologie. I., Suroviny / kolektiv autorů . Praha : Pekař a cukrář, 2013 . 238 s. [1, currently available 1]
- Technologie cereálií / Jindřiška Kučerová . V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004 . 141 s. [1, currently available 1]
- Dar / [autor] Jiří Balabán ; [fotografie] Jindřich Pachta . Brno : Lynx, 2004 . 185 s. [1, currently available 1]