Search results

Records found: 4  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth 0270873 xszp^"
  1. Ročenka Pekaře a cukráře .  Praha :  Pekař a cukrář s.r.o,  [1993]-  
    Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    2024: Rok 2024
    2023: Rok 2023
    2022: Rok 2022
    2021: R. 2021
    2020: R. 2020
    2019: R. 2019
    2018: R. 2018
    2017: R. 2017
    2016: R. 2016
    2015: R. 2015
    2014: R. 2014
    2013: R. 2013
    2012: R. 2012
    2011: R. 2011
    2010: R. 2010
    2008: R. 2008
    2007: R. 2007
    2006: R. 2006
    2005: R. 2005
    2004: R. 2004
    2003: R. 2003
    2002: R. 2002
    2001: R. 2001
    2000: R. 2000
    Ročenka Pekaře a cukráře
  2. Pekař, cukrář : odborný časopis pro pekaře a cukráře .  Praha :  Pekař a cukrář s.r.o.,  [1991]-  
    Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    2024: číslo 1/2, číslo 3, číslo 4
    2023: číslo 1/2-12
    2022: číslo 1-12
    2021: 1-12
    2020: 1-12
    2019: 1-12
    2018: 1-12
    2017: 1-12
    2016: 1-12
    2015: 1-12
    2014: 1-12
    2013: 1-12
    2012: 1-12
    2011: 1-12
    2010: 1-12
    2009: 1-12
    2008: 1-12
    2007: 1-12
    2006: 1-12
    2005: 1-12
    2004: 1-12
    Pekař, cukrář
  3. Vlaštovka : časopis pro partnery a zaměstnance společnosti Lesaffre Česko .  Olomouc :  Lesaffre Česko,  2007-2016  
    Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    2016: 22-23
    2015: 21
    2014: 18-20
    2013: 16-17
    2012: 13-15
    2011: 12
    2010: 9-11
    2009: 6-8
    2008: 2-5
    2007: 1
    Vlaštovka
  4. Obiloviny v lidské výživě .  Praha :  Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny,  2015-  ^^^svazků  
    Obiloviny v lidské výživě : stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku
    Obiloviny v lidské výživě 2016 : moderní trendy v mlýnské a pekárenské výrobě
    Obiloviny v lidské výživě 2017 : shrnutí poznatků o obilovinách se zaměřením na problematiku sacharidů obilovin
    Obiloviny v lidské výživě 2019 : slovníček pojmů z cerální oblasti : přehled pěstování a šlechtění obilovin " chemický, výživový a zdravotní pohled na obiloviny : technologie a zpracování obilovin
    Obiloviny v lidské výživě


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.