Search results
- Ročenka Pekaře a cukráře . Praha : Pekař a cukrář s.r.o, [1993]-
Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
2024: Rok 2024
2023: Rok 2023
2022: Rok 2022
2021: R. 2021
2020: R. 2020
2019: R. 2019
2018: R. 2018
2017: R. 2017
2016: R. 2016
2015: R. 2015
2014: R. 2014
2013: R. 2013
2012: R. 2012
2011: R. 2011
2010: R. 2010
2008: R. 2008
2007: R. 2007
2006: R. 2006
2005: R. 2005
2004: R. 2004
2003: R. 2003
2002: R. 2002
2001: R. 2001
2000: R. 2000 - Pekař, cukrář : odborný časopis pro pekaře a cukráře . Praha : Pekař a cukrář s.r.o., [1991]-
Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
2024: číslo 1/2, číslo 3, číslo 4
2023: číslo 1/2-12
2022: číslo 1-12
2021: 1-12
2020: 1-12
2019: 1-12
2018: 1-12
2017: 1-12
2016: 1-12
2015: 1-12
2014: 1-12
2013: 1-12
2012: 1-12
2011: 1-12
2010: 1-12
2009: 1-12
2008: 1-12
2007: 1-12
2006: 1-12
2005: 1-12
2004: 1-12 - Obiloviny v lidské výživě . Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015- ^^^svazků
Obiloviny v lidské výživě : stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku
Obiloviny v lidské výživě 2016 : moderní trendy v mlýnské a pekárenské výrobě
Obiloviny v lidské výživě 2017 : shrnutí poznatků o obilovinách se zaměřením na problematiku sacharidů obilovin
Obiloviny v lidské výživě 2019 : slovníček pojmů z cerální oblasti : přehled pěstování a šlechtění obilovin " chemický, výživový a zdravotní pohled na obiloviny : technologie a zpracování obilovin