Search results
- Přirozená strava našich předků. 2. díl, Spalování tuků jako zdroj energie / Nora Gedgaudas ; předmluva David Perlmutter ; podle druhého vydání anglického originálu Primal fat burner ... přeložila Libuše Hornová . Olomouc : Fontána, [2022] ©2022 375 stran [1, currently available 1]
- Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu / Kathryn Lukas a Shane Peterson ; fotografie Eric Wolfinger ; z anglického originálu The Farmhouse Culture guide to fermenting přeložila Martina Benešová . Olomouc : ANAG, [2021] ©2021 371 stran [1, currently available 0]
- Síla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz . Praha : Alferia, 2020 253 stran [1, currently available 0]
- Jak na veganství : zásady plnohodnotného rostlinného jídelníčku : minerály, vitamíny a makroživiny : zdravotní souvislosti, rizika a přínosy : osvědčené tipy a zkušenosti / Pavel Houdek . Praha : Smart Press, 2020 186 stran [1, currently available 1]
- Skryté nebezpečí zdravých potravin : proč je "zdravá" strava příčinou nemocí a nadváhy / Steven R. Gundry ; překlad Sýkorová Ivana . Praha : Grada, 2019 279 stran [1, currently available 1]
- O výživě / Veronika Pourová, Andrea Jakešová . Praha : Pointa, 2019 156 stran [1, currently available 1]
- Proteinholik : jak nás naše posedlost masem zabíjí a co s tím můžeme dělat / Garth Davis spolu s Howardem Jacobsonem ; z anglického originálu Proteinaholic: how our obsession with meat is killing us and what we can do about it přeložila Jana Hübschová . Olomouc : ANAG, [2018] ©2018 462 stran [1, currently available 1]
- Pravda o soli : lži odborníků o látce, bez které nemůžeme žít / James DiNicolantonio ; z anglického originálu The salt fix ... přeložil Jan Kozák . Brno : Jota, 2017 286 stran [1, currently available 1]
- Slaná fakta o soli, aneb, Je sůl nad zlato? / autoři: Dana Gabrovská, Markéta Chýlková . Praha : Potravinářská komora České republiky, 2017 54 stran [1, currently available 1]
- Obézní planeta : past zvaná obezita a jak z ní uniknout / David Lewis & Margaret Leitchová ; z anglického originálu Fat planet přeložila Hana Šuláková . Praha : Naše vojsko, 2017 315 stran [1, currently available 0]