Search results
- Food & beverage management / Blanka Zimáková . Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2004 . 140 s.
- Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie : [učebnice s pracovním sešitem] / Dagmar Lanská, Šárka Holubová . Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2004 . 243 s.
- Evropská vína v podmínkách české gastronomie. Část I., Vína Francie / Petr Doležal . Nový Bydžov : Petr + Iva, 1996 . 153 s.
- Italská kuchyně / Marie Pösingerová . Praha : Merkur, 1987 . 194 s.
- Schůzky s Lukullem, aneb, Vyprávění o pokrmech a nápojích v mýtech, legendách, historii a poezii / Eva Horáčková, Ema Bayerleová ; il. Jiří Votruba ; graf. upravil Jiří Kreuziger . Praha : Mladá fronta, 1987 . 127 s.
- Czech cuisine / Joza Břízová, Maryna Klimentová . Praha : Aviceum, 1985 . 228 s.
- Muž v zástěře, aneb, Literární kuchtění, čili, Faire sa cuisine littéraire : 600 receptů / Achille Gregor ; ilustroval Adolf Born ; obálku navrhl a graficky upravil Václav Rytina . Praha : Avicenum, 1983 365 stran
- Vitamíny z domova i zdaleka / Dagmar Lánská, Bohumír Hlava ; ilustroval Ladislav Junger, Jiří Winter - Neprakta . Praha : Práce, 1982 239 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh
- Pro pestrý stůl / Libuše Vlachová ; Ilustroval Jiří Winter-Neprakta ; Foto Olga Davidová . Praha : Práce, 1979 300 stran, 16 nečíslovaných listů obrazových příloh
- Prahou pohostinnou / Jan Šusta . [Praha] : Merkur, [1976] . 278 s.