Search results

Records found: 13  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth h0008433 xodb^"
  1. Hostina : kniha o tom, jak jídlo sbližuje lidi / navařila a napsala Petra Hajzlerová ; nafotil Pavel Ovsík .  Praha :  PeopleComm, s.r.o.,  2022  133 stran   [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    Hostina
  2. Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby / Pavla Burešová ... [et al.] .  Praha :  Wolters Kluwer,  2014 .  153 s.   [1, currently available 1]
    Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
  3. Služby společného stravování / Lena Mlejnková a kolektiv .  V Praze :  Oeconomica,  2014 .  130 s.   [1, currently available 1]
    Služby společného stravování
  4. Dobré jídlo, dobré pití prodlužují živobytí : [18.9.2009-7.2.2010 NZM Praha : 6.4.2010-31.7.2010 NZM Kačina, zámek Kačina u Kutné Hory : 7.9.2010-31.10.2010 NZM Valtice / Klára Linhartová] .  Praha :  Národní zemědělské muzeum Praha,  2010 .  34 s.   [1, currently available 1]
    Dobré jídlo, dobré pití prodlužují živobytí
  5. Služby společného stravování / Lena Mlejnková a kolektiv .  Praha :  Oeconomica,  2009 .  130 s.   [1, currently available 1]
    Služby společného stravování
  6. Food & beverage management / Blanka Zimáková .  Praha:  Vysoká škola hotelová v Praze 8,  2007 .  146 s.   [1, currently available 1]
    Food & beverage management
  7. Food & beverage management / Blanka Zimáková .  Praha :  Vysoká škola hotelová v Praze 8,  2006 .  141 s.   [1, currently available 1]
    Food & beverage management
  8. Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických a sociálních zařízeních : pro odborná učiliště / Luboš Šebek .  Praha :  Septima,  2005 .  124 s.   [1, currently available 1]
    book
  9. Praktický postup pro zavedení a funkční provozování systémů HACCP / Ivana Havelková a spoluautoři [Zdeňka Mahdiová, Miloš Žáček] .  Praha :  HASAP Gastro Consulting,  [2004] .  [16] s.   [1, currently available 1]
    book
  10. Bezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství,  2004 .  183 s.   [1, currently available 1]
    Bezpečnost pokrmů v gastronomii

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.