Search results

Records found: 6  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth h0008873 xnor^"
  1. Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení celkového obsahu arsenu a selenu atomovou absorpční spektrometrií s generací hydridů (HGAAS) po tlakovém rozkladu : ČSN EN 14627 .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  15 s.   [1, currently available 1]
    book
  2. Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení celkového obsahu arsenu atomovou absorpční spektrometrií s generací hydridů (HGAAS)po suchém zpopelnění : ČSN EN 14546 .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  11 s.   [1, currently available 1]
    book
  3. Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení arsenu v mořských produktech pomocí atomové absorpční spektrometrie v grafitové pícce (GFAAS) po mikrovlnném rozkladu : ČSN EN 14332 .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  11 s.   [1, currently available 1]
    book
  4. Potraviny - Stanovení stopových prvků - Tlakový rozklad : ČSN EN 13805 .  Praha :  Český normalizační institut,  2003 .  11 s.   [1, currently available 1]
    book
  5. Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu : ČSN EN 13806 .  Praha :  Český normalizační institut,  2003 .  11 s.   [1, currently available 1]
    book
  6. Potraviny - Stanovení stopových prvků - Pracovní charakteristiky, obecné požadavky a příprava vzorků : ČSN EN 13804 .  Praha :  Český normalizační institut,  2003 .  14 s.   [1, currently available 1]
    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.