Number of the records: 1  

Obiloviny v lidské výživě

  1. TitleObiloviny v lidské výživě
    Distinctive titleStručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku 2015
    Moderní trendy v mlýnské a pekárenské výrobě 2016
    Other corp. Česká technologická platforma pro potraviny (Publisher)
    Issue stat.Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015-
    Phys.des.^^^svazků ; 21-30 cm
    Numbering2015-
    Periodicity1x ročně
    EditionPublikace České technologické platformy pro potraviny
    Series/headingPublikace České technologické platformy pro potraviny
    NoteNázev z obálky. Část nákladu roku 2015 vydána pro Forsapi. Jednotlivé svazky mají ISBN
    Subj. Headings obilniny * obilí (zrno) * pekařství * výživa člověka * obilná jídla * lepek
    Form, Genre studie
    Conspect633 - Rostlinná výroba
    UDC633.1 * 631.576.3 * 664.6 * 613.2 * 641.55:633.1 * 664.236 * (048.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindSerials - collective record
    References (4) - Part
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Obiloviny v lidské výživě
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.