Number of the records: 1
Obiloviny v lidské výživě
SYS 1157973 LBL 02113nas^a2200577^i^4500 003 CZ-KlSVK 005 20191112123355.9 007 ta 008 170920c20159999xr^ar^^^^^^^^^0^^^b0cze^d 015 $a cnb002933845 $z cnb002766252 $z cnb002836643 $z cnb002727427 040 $a OLA001 $b cze $d KLG001 $e rda 072 -7
$a 633 $x Rostlinná výroba $2 Konspekt $9 24 080 $a 633.1 $2 MRF 080 $a 631.576.3 $2 MRF 080 $a 664.6 $2 MRF 080 $a 613.2 $2 MRF 080 $a 641.55:633.1 $2 MRF 080 $a 664.236 $2 MRF 080 $a (048.8) $2 MRF 245 00
$a Obiloviny v lidské výživě 246 12
$a Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku $f 2015 246 12
$a Moderní trendy v mlýnské a pekárenské výrobě $f 2016 264 -1
$a Praha : $b Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, $c 2015- 300 $a ^^^svazků ; $c 21-30 cm 310 $a 1x ročně 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 362 0-
$a 2015- 490 1-
$a Publikace České technologické platformy pro potraviny 500 $a Název z obálky 500 $a Část nákladu roku 2015 vydána pro Forsapi 500 $a Jednotlivé svazky mají ISBN 650 07
$7 kl_us_auth*h0001643 $a obilniny $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0377350 $a obilí (zrno) $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0270873 $a pekařství $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0253904 $a výživa člověka $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0356914 $a obilná jídla $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0356915 $a lepek $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0003029 $a studie $2 czenas 710 2-
$7 kl_us_auth*0295266 $a Česká technologická platforma pro potraviny $4 pbl 830 -0
$a Publikace České technologické platformy pro potraviny 910 $a KLG001
Number of the records: 1